Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Titelles de paper, aquest diumenge al Teatre de l'Orfeó Reusenc

La Cia De paper presentarà 'Dins la panxa del llop' en el marc del VI Cicle d'Espectacles Familiars del Bravium Teatre

Imatge d'arxiu de l'espectacle de titelles de paper 'Dins la panxa del llop', de la companyia De paper Imatge d'arxiu de l'espectacle de titelles de paper 'Dins la panxa del llop', de la companyia De paper ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Novembre 2021 17:34

El VI Cicle d'Espectacles Familiars del Bravium Teatre presenta, aquest diumenge 21 de novembre, a les 12h, al Teatre de l'Orfeó Reusenc, l'espectacle familiar 'Dins la panxa del llop', de la Cia De paper, un concert narratiu amb titelles de paper.

'Dins la panxa del llop'

És hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar. Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavilats acabin a la panxa d’algun company de fatigues.

Dins la panxa del l lop és un espectacle de paper que ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d’humor i molta música. Cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il·lustrat amb teatre d’ombres, teatrins de paper i titelles de cartró. Obriu bé els ulls i pareu les orelles! De què parla Dins la panxa del llop?

Les entrades es poden adquirir a 8 euros (6 euros / socis/es del Bravium) a www.entrapolis.com 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: