Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La big band Gramophone AllStars, aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals

El concert de la banda de soul, jazz i ritmes jamaicans forma part del cicle 'Temporada' del Vendrell

The Gramophone Allstars  The Gramophone Allstars  CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Novembre 2021 20:49

La programació del 'Temporada' del Vendrell segueix aquest cap de setmana amb un concert d'una formació que no deixarà indiferent el públic de l'Auditori Pau Casals: The Gramophone Allstars. Un concert que arriba aquest dissabte 20 de novembre, a les 20h, a l'auditori del nucli de Sant Salvador.

The Gramophone Allstars busca incansablement el punt de trobada entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans. Van començar a forjar la seva personalitat musical amb discos com Just delightin (2008), Simbiosi (2010) i Levitant a la deriva (2011) i, ja amb el grup ampliat fins al format de big band, Jazzmaica (2014) i Maraca soul (2017), on s'obrien cap a altres ritmes caribenys com el bugalú o el calipso. Posteriorment, han publicat diversos singles i EP: The Reel Influence (2019) i Let's get it on (2020). En aquest concert presenten el seu últim treball Love letter, una carta d'amor dirigida als Skatalites.

Sota la direcció musical de Genís Bou, The Gramophone Allstars compta en la seva alineació amb alguns dels joves talents més sol·licitats de l’escena jazzística catalana.

Les entrades

Les entrades es poden adquirir a 17 euros (13e amb descompte) a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: