Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert d'homenatge a Dire Straits, aquest dissabte al Palau de Tarragona

El grup Alchemy Project rememorarà el concert celebrat per la banda britànica al Hammersmith Odeon de Londres, l’any 1983

Roberto Sánchez és el cantant i guitarrista d'Alchemy Project que encarna el paper de Mark Knopfler Roberto Sánchez és el cantant i guitarrista d'Alchemy Project que encarna el paper de Mark Knopfler PROYECTO ALCHEMY
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Novembre 2021 18:42

Aquest dissabte 20 de novembre, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona, a les 21h, retrocedirà 38 anys en el temps per a reviure amb el grup Alchemy Project el concert més mític i celebrat de la història de Dire Straits. Un concert d’una fidelitat instrumental i escenogràfica espectacular que rememorarà el concert celebrat per la banda britànica al Hammersmith Odeon de Londres l’any 1983.

Les entrades estan a la venda online a través de les plataformes de El Corte Inglés i Giglon.

Una mostra més de la gran fidelitat acústica és que Roberto Sánchez, guitarrista principal i cantant d’Alchemy Project, compta amb el suport del baixista original i co-fundador de Dire Straits, John Illsley, qui va escollir personalment a Roberto Sánchez per a obrir els 12 concerts de la seva gira per l'Estat espanyol del 2019.

Alchemy Project, un tribut a un dels millors directes de la història del rock

'Alchemy: Dire Straits Live’ és el primer àlbum en viu oficial de Dire Straits. És considerat per la crítica especialitzada com un dels millors discos en directe de la història, gràcies al virtuosisme dels seus músics i als prolongats i originals sols de guitarra del seu carismàtic líder Mark Knopfler. En 2021 es compleixen 38 anys de tan magne concert.

És per això que el grup Alchemy Project porta als escenaris amb exquisida fidelitat quant a so, instrumentació i escenografia, aquell meravellós concert gravat en el Hammersmith de Londres en 1983, que serà la delícia de tot fan de Dire Straits, i dels amants del Rock en general, ja que mai abans cap grup ha realitzat un tribut basat en exclusiva en aquest enorme directe, la grandesa i el virtuosisme del qual resideix en què va ser gravat després d’una gira de 240 concerts per tot el món i en el màxim apogeu de la banda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: