Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Atalaya Teatro torna al TÀG del Vendrell amb la premiada 'Madre coraje'

L'obra de Bertolt Brecht dirigida per Ricardo Iniesta, farà parada aquest dissabte 13 de novembre, a les 20h, al Teatre Àngel Guimerà

Una escena de 'Madre Coraje' Una escena de 'Madre Coraje' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Novembre 2021 02:17

La programació del cicle 'Temporada' del Vendrell segueix aquest dissabte amb una reconeguda companyia, Atalaya Teatro, que es dedica, en gran part, a recuperar i donar valor a les obres clàssiques. Aquest cop arriba amb 'Madre Coraje', una obra de Bertolt Brecht dirigida per Ricardo Iniesta, que es podrà veure al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), aquest dissabte 13 de novembre, a les 20h.

Anna Fierling, una venedora de quincalla coneguda com a ‘Madre Coraje’, oportunista, cínica i segura de si mateixa, va, en plena guerra, d'un territori a un altre canviant de bandera. La seva meta és sobreviure, lucrar-se amb la guerra i protegir els seus tres fills. Un debat entre la defensa de la seva família a ultrança i els seus interessos comercials. Una metàfora de la societat en què vivim, embarcada en una desaforada carrera cap a l'èxit i el culte al mercat i la propietat; una carrera on es competeix a través de l'engany i el sotmetiment dels més febles.

Una obra carregada de premis

L'obra ha rebut el premi al Millor Espectacle de Teatre a la VII edició dels Premis Escenaris de Sevilla, el premi a Millor Direcció al Festival de Teatre Ciutat de Palència, quatre guardons en els premis del Teatro Andaluz i vuit nominacions als Premis Max d’Arts Escèniques.

'Madre Coraje' forma part de la programació de Teatres en Xarxa, que els porta a fer una gira per teatres catalans, entre ells el Teatre Àngel Guimerà. Atalaya Teatro ja ha estat al TÀG amb l'obra 'El rey Lear'.

Les entrades es poden adquirir a 17 euros (13e amb descompte) a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: