Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Auditori Pau Casals proposa un viatge musical pels sons jueus i gitanos

Elina Sitnikava i Miguel Ángel Dionis presentaran el programa 'Jews and Gypsy Sounds', aquest dissabte 6 de novembre, a les 20h

Elina Sitnikava i Miguel Ángel Dionis presentaran el programa 'Jews and Gypsy Sounds', aquest dissabte 6 de novembre, a les 20h Elina Sitnikava i Miguel Ángel Dionis presentaran el programa 'Jews and Gypsy Sounds', aquest dissabte 6 de novembre, a les 20h TEMPORADA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 05 Novembre 2021 18:22

La programació del cicle 'Temporada' segueix aquest cap de setmana, amb doble programació, dissabte a l'Auditori Pau Casals i diumenge, al Teatre Àngel Guimerà.

Elina Sitnikava i Miguel Ángel Dionis oferiran, aquest dissabte 6 de novembre, a les 20h, el programa 'Jews and Gypsy Sounds'. Un recorregut pels sons jueus i gitanos en diferents àmbits de la vida. Musica clàssica, religiosa, folklore, festiva i popular interpretada per un violí i piano.

Un recull d’obres significatives i que han esdevingut himnes, com les 'Danses Hongareses nº2 i nº5' de J.Brahms, la coneguda composició 'Czardas' de l’italià V. Monti, 'la Fantasía' de Carmen de F. Waxman, basada en la coneguda obra de G.Bizet, o les obres del romanés S. Nichifor dedicades a les víctimes de l’Holocaust, Flowers in my garden, Praise Jerusalem i Klemer Dance.

També l’obra de J.Williams que va ser la banda sonora de la pel·lícula de 'La Lista de Schindler' o diverses peces religioses jueves com 'Niggun' de E.Bloch o 'Shalom Aleichem' de L. Goldfarb.

Les entrades

Les entrades es poden adquirir a 13 euros (10e amb descompte) a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: