Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ovidi4 arriba al Teatre Auditori del Morell

L’espectacle, que es podrà veure aquest divendres 22 d’octubre, repassa la trajectòria d’Ovidi Montllor

Ovidi4 Ovidi4 JUAN MIGUEL MORALES
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Octubre 2021 18:54

El poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i activista social David Fernàndez, la cantant Mireia Vives i el guitarrista Toti Soler, es reuneixen sota el nom d’Ovidi4 per a realitzar un espectacle on repassen diverses cançons d’Ovidi Montllor i en reinterpreten d’altres. Una proposta que arribarà al Teatre Auditori del Morell aquest divendres 22 d’octubre, dins del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi, i també inclosa en el programa del festival de pop, rock i folk “Accents”.

Dirigit a majors de 12 anys, es presentarà un format que busca la complicitat del públic, i l’actuació pren forma de tertúlia musicada on es parla de cultura i política, mantenint la fina ironia que tan bé conjugava el cantautor d’Alcoi.

La funció començarà a les 21 hores, i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 5 euros per a les entrades anticipades, i de 8 euros a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, i tot i que l’aforament del Teatre Auditori ja es pot tornar a omplir al 100%, continuarà sent obligatori l’ús de la mascareta.

El cicle 'Deprop' va començar el passat 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà divendres 5 de novembre amb Queralt Lahoz, que presentarà al Morell el seu LP Pureza. Un concert inclòs també en el programa del festival de pop, roc i folk “Accents”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: