Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Fakir Eduard actuarà al I Mercat Medieval de Castellvell

Els dies 23 i 24 d'octubre el conegut fakir presentarà el seu show al públic que inclou la roda de foc i la perforació de les fosses nasals amb broca i estilets

Imatge d'arxiu del Fakir Eduard fent l'espectacle de la roda de foc Imatge d'arxiu del Fakir Eduard fent l'espectacle de la roda de foc FAKIR EDUARD
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Octubre 2021 12:02

La primera edició del Mercat Medieval de Castellvell del Camp, que es durà a terme els dies 22, 23 i 24 d'octubre, programarà espectacles cada hora que s'afegiran a l'oferta de les parades i la gastronomia. Sens dubte un dels atractius de la fira medieval serà la presència del Fakir Eduard, que actuarà el dissabte 23 d'octubre, a les 22:30h, i el diumenge 24, a les 21:00h, amb un tast del seu show on mostrarà el seu domini del foc o l'espectacle de la perforació de les fosses nasals amb la broca del trepant i estilets, entre altres sorpreses.

40 anys en el món del fakirisme

El Fakir Eduard -nom artístic del català Eduardo Álvarez Gámiz- va ser premi rècord Guinness al fakir espanyol més jove en utilitzar un trepant en funcionament inserint la broca pels orificis nasals i també va ser reconegut per treballar al Casino de Las Vegas amb David Copperfield. El seu show actual es defineix com “un espectacle màgic, diferent i únic” on l'espectador hi pot trobar la roda de foc, menjar bombetes, la perforació de les foses nasals amb la broca del trepant (únic a l'Estat espanyol) i estilets, etc...

A més, el seu show ha aparegut en diversos programes de televisió durant aquests 40 anys. Entre aquests, destaquen programes “prime time” com 'El Hormiguero', Adivina qué hago esta noche', 'Tú sí que vales', 'Crónicas Marcianas' o 'Uno, dos tres'. Un espectacle que ha rodat per diversos indrets del món com Las Vegas, París, Finlàndia, Alemanya, Itàlia, França, Portugal, Austràlia, Japó, Taiwan o Indonèsia, a més de Catalunya i l'Estat espanyol.

Fakir Eduard broca trepant

Parades, tallers, jocs i gastronomia

En total la fira medieval aplegarà més de 20 parades, en l'àmbit comprès entre el carrer Pompeu Fabra i el carrer de la Sardana. L'horari d'obertura de la fira serà el divendres, de les 18 a les 23h, el dissabte d'11 a 23h, i el diumenge, d'11 a 22h. La restauració romandrà oberta fins més tard de l'hora de tancament si la situació ho requereix.

Un altre dels protagonistes serà un drac gegant acompanyat d'una cercavila musical. Aquest element només s'ha vist en fires molt consolidades de Catalunya i l'Estat. Per als infants també hi haurà diversos tallers i jocs, com per exemple tallers de galetes, de fang, de mosaic, d'espases, campionats de tir amb arc, pintacares i molts més.

Participa als sortejos del Mercat Medieval!

Per estar informats de totes les novetats del mercat medieval i participar en els sortejos que es realitzaran podeu seguir-los a les xarxes socials oficials de l'associació cultural Reus medieval.
Facebook: https://www.facebook.com/Assculturalreusmedieval
Instagram: @assculturalreusmedieval

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: