Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

God save the Queen actuarà a la Tarraco Arena el 23 d'octubre

El considerat millor tribut a el grup britànic Queen estarà a Tarragona en un concert exclusiu, amb només 1.500 entrades disponibles

God Save The Queen actuarà el 23 d'octubre a Tarraco Arena God Save The Queen actuarà el 23 d'octubre a Tarraco Arena ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 02 Setembre 2021 18:59

Després de 20 anys d'èxits consecutius, God Save The Queen, la banda qualificada per la revista Rolling Stone com "El millor xou sobre Queen de tots els temps", presenta el seu major show a la història. La banda celebra els seus 20 anys de carrera, després d'haver estat elegits per 20th Century Fox & Queen per promocionar la pel·lícula oficial de la banda 'Bohemian Rhapsody', amb el seu xou més ambiciós, emulant totes les etapes de la carrera de Queen, amb un èmfasi en el concert de 'Live Aid' de 1985.

God Save The Queen, que realitzarà una actuació única a Tarraco Arena, el proper 23 d'octubre, està enmarcada en una gira mundial, amb més de 80 presentacions a tot el món, que els portarà a Europa, Llatinoamèrica, USA, Japó i per primera vegada a el sud-est asiàtic.

La banda celebra la creació d'un nou concepte en espectacles, aquest cop orientat per als grans espais, on proposa un recorregut sense respir per la carrera de Queen, des de 1973 a 1995, amb temes per emocionar com 'Bohemian Rhapsody', 'We Will Rock', 'You' o 'We Are The Champions'.

Aquesta no és la primera vegada que el grup argentí visita Tarragona, ciutat molt estimada per la banda i el seu equip de producció tècnica, que al costat de Tàrraco Arena i la productora local Zero Produccions, faran possible aquest espectacle de música 100% en directe. Un homenatge a la banda britànica i al seu sempre present líder Freddie Mercury, magníficament interpretat pel cantant Pablo Padín.

Les entrades

L'esdeveniment està ja a la venda al web de Tarraco Arena (www.tarracoarena.com) i en les taquilles de Parc Central, amb unes molt limitades 1.500 entrades disponibles, amb totes les mesures de seguretat i protocols que requereixen els temps actuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: