Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les actrius Anna Moliner, Carol Rovira Melich i Bàrbara Roig Grifoll protagonitzen l"storywalker" del FITT 2021

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona estrena l'1 de setembre una nova producció pels carrers de la Part Alta de l’autora tarragonina Maria Roig Alsina

L'"storywalker" 'Em dic Carola' ens situa als carrers de la Part Ata de Tarragona, pocs mesos d’haver acabat la Guerra Civil L'"storywalker" 'Em dic Carola' ens situa als carrers de la Part Ata de Tarragona, pocs mesos d’haver acabat la Guerra Civil CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 19 Agost 2021 11:52

El FITT (Festival Internacional de Teatre de Tarragona) estrena l’1 de setembre la seva nova producció: ‘Em dic Carola’ de l’autora tarragonina Maria Roig Alsina.

Una història d’un amor impossible que ens situa als carrers de la Part Ata de Tarragona pocs mesos d’haver acabat la Guerra Civil. Tarragona com la resta del país, es va transformant i els seus habitants s'han d'adaptar al nou règim, qui no ho fa, sap el que arrisca. La Marta i la Carme, interpretades per les actrius Anna Moliner i Carol Rovira Melich, són amigues des de petites i abans de la guerra, amants. L'ambient gris que cau com el plom a la ciutat els farà prendre decisions que canviaran per sempre les seves vides. Una última carta, la visió de la catedral i els carrerons on es paga el vici de la carn, són l'escenari d'una història d'amor impossible.

‘Em dic Carola’ és un crit a la supervivència i a l'amor, a pensar que en temps convulsos hi ha situacions i decisions difícils de comprendre. Aquest és un relat per no jutjar, perquè qui no ha viscut l'horror, la fam i la mort, no pot menysprear qui ha fet de tot per sobreviure.

Aquest storywalker és una peça audiovisual que té per escenari els carrers de Tarragona i on el públic esdevé el protagonista de la història. Estarà disponible en català, castellà i anglès a partir de la inauguració de la desena edició del FITT, l’1 de setembre de 2021.

Té un preu de cinc euros i ja es poden comprar les entrades a www.fitt.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: