Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sopa de Cabra commemorarà a Tarragona els 30 anys del disc en directe 'Ben Endins'

La banda gironina actuarà el proper dilluns 16 d'agost, a les 21:30h, al Teatre-Auditori del Camp de Mart en el marc del Festival d'Estiu

Imatge promocional de la gira de Sopa de Cabra '30 anys Ben Endins' Imatge promocional de la gira de Sopa de Cabra '30 anys Ben Endins' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Agost 2021 21:16

'Ben endins' és l’emblemàtic àlbum en directe que Sopa de Cabra va enregistrar fa trenta anys i que contenia els grans èxits de la seva primera etapa. Ara, Sopa de Cabra vol recuperar aquest moment amb una gira commemorativa en què repassarà en un nou directe una gran part d’aquest disc, com ara 'Si et quedes amb mi', 'El boig de la ciutat', 'L’Empordà' o 'Mai trobaràs', i també les cançons de l’últim treball discogràfic que han publicat, 'La gran onada' (2020).

La gira de la banda gironina farà parada a Tarragona el proper dilluns 16 d'agost, a les 21:30h, al Teatre-Auditori del Camp de Tarragona.

Les entrades es poden adquirir a 30 euros a aquest enllaç.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: