Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cantautora tarragonina Anna d'Ivori presentarà a Alcover el seu nou disc 'Ales de paper'

El concert tindrà lloc el proper dilluns 16 d'agost, per Sant Roc, a la plaça Nova

La cantautora tarragonina Anna d'Ivori La cantautora tarragonina Anna d'Ivori ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Agost 2021 19:42

El proper 16 d’agost, festivitat de Sant Roc, a les 22h, la plaça Nova d’Alcover serà l’escenari del concert d’Anna d’Ivori. Aquesta és una de les propostes de Cultura Alcover.

La cantautora i compositora tarragonina arriba a Alcover per presentar el seu nou treball discogràfic “Ales de paper”, acompanyada per la seva banda. Un repertori que ens parla d'històries viscudes i no viscudes, passades i imaginades, de personatges reals i d'altres que ho podrien haver estat. Unes cançons plenes de vides que s'entrellacen com les seves partitures en aquest espectacle. Cançons escrites sobre paper i que pretenen ser ales per a aquells que les escoltin!

L’acte és gratuït però és necessària la inscripció prèvia a www.alcover.cat o conventarts.cat. I també es pot realitzar presencialment a la Biblioteca Municipal, ubicada a Ca Cosme, de dilluns a divendres de 9:30h a 14h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: