Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona presenta 'The Dancer Flamenco'

El primer concurs coreogràfic de flamenc tindrà lloc, aquest diumenge 15 d'agost, a les 19h, al Palau, i inclourà l'actuació del jurat 

Els artistes del Jurat,  Belén López, Macarena Ramírez, Francis Núñez, Antonio Santiago "Ñoño" i Yoel Vargas, actuaran durant la gala de 'The Dancer Flamenco' Els artistes del Jurat, Belén López, Macarena Ramírez, Francis Núñez, Antonio Santiago "Ñoño" i Yoel Vargas, actuaran durant la gala de 'The Dancer Flamenco' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Agost 2021 12:30

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona es vestirà de gala aquest diumenge 15 d'agost per acollir 'The Dancer Flamenco', el primer concurs coreogràfic de flamenc. Després de la crisi econòmica al sector cultural provocada per la pandèmia, el projecte 'The Dancer Flamenco' neix a Tarragona, impulsat per l'artista "bailaora" i docent Inés Rubio, amb la voluntat de mostrar al jove públic local la riquesa de la dansa i el flamenc actual i donar suport als joves talents. La gala, que s'iniciarà a les 19h, també inclourà l'actuació dels professionals que fomen part del Jurat: Belén López, Macarena Ramírez, Francis Núñez, Antonio Santiago "Ñoño" i Yoel Vargas.

Gran participació

Des de l'organització, ja han pogut comprobar l'interès que ha despertat la pirmera edició de 'The Dancer Flamenco', on s'han inscrit 80 participants entre totes les categories (solista o grupal Junior i solista o grupal Adult), amb prop de 40 actuacions de "bailaores".

Premis Adults

Categoria solista

1r Premi: 400 e i participar com a solista en un espectacle flamenc.

2n Premi: 150 e i un lot de complements flamencs valorat en 50 e.

3r Premi: Lote de complements flamencs valorat en 100 e.

Categoria Grupal

1r Premi: 400 e i participar en un espectacle flamenc.

2n Premi: 200 e i un lot de complements flamencs valorat en 30 e per cada participants.

3r Premi: Mastreclass de 2 hores de durada amb la bailaora Inés Rubio, la guitarra de Antonio Santiago i un lot de complements flamencs valorat en 20 e per participant.

Premis Junior

Categoria Solista

1r Premi: 150e, la participació en un espectacle de flamenc professional i un lot de complements flamencs valorat en 50 e.

2n Premi: Xec regal de 100 e per gastar a Urly Flamenc de Tarragona, un establiment especialitzat en moda flamenca, i un lot de 50 e en complements flamencs.

3r Premi: Lot de maquillatge Mary Kay valorat en 50 e i un lot de complements flamencs valorat en 50 e.

Categoria Grupal

1r. Premi: 150 e, entrades per a veure un espectacle flamenc al prestigiós tablao flamenc "El Cordobés" de Barcelona i una classe online o presencial (segons distàncies) a càrrec de la bailaora Inés Rubio.

2n Premi: Lot de complements flamencs valorat en 50 e i un lot de maquillatge Mary Kay valorat en 40 e per participant.

3r Premi: Lot de complements flamencs valrat en 30 e i un lot de maquillatge Mary Kay valorat en 30 e per participant.

El concurs també ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona en l'organització i amb la col·laboració de: Artefyl, Senovilla, Urly Flamenca, Tablao Flamenco de Carmen, Tablao Flamenco El Cordobés, Tu Falda Flamenca, Que me las quitan de las Manos, Training Wood, Mary Kay i D'Lola.

Les entrades, a 10 euros, poden adquirir-se a wwww.entrapolis.com

L'esdeveniment respectarà totes les mesures sanitàries per la Covid que estigui vigents en aquesta data.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: