Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vanesa Martín al Tarragona Music Festival

L'artista malaguenya presentarà 'Siete veces sí', aquest dissabte 7 d'agost, a la Tarraco Arena

Imatge promocional de la gira 'Siete veces sí' de Vanesa Martín Imatge promocional de la gira 'Siete veces sí' de Vanesa Martín CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 Agost 2021 12:31

Vanesa Martín arriba a la Tàrraco Arena dins el Tarragona Music Festival amb el setè àlbum d'estudi en el qual la cantant mostra l'evolució de tots els seus anys de carrera. La gira de l'artista malaguenya que dona nom al disc, 'Siete veces sí', farà parada aquest dissabte 7 d'agost, a les 20:30 h.

En aquesta ocasió, l'artista ha volgut participar en la coproducció del disc i envoltar-se dels seus productors Tony Romero i José Marín i el seu equip més proper per aconseguir diferents registres i presentar un disc amb una producció exquisida i molt actual.

Aquest nou disc de Vanesa Martín compta amb 12 temes que van des de les balades emocionants -a les que ens té acostumades l'autora- fins a les cançons rítmiques, amb un so sorprenentment actual amb lletres cuidades al detall i històries universals, però sense perdre el segell personal de l'artista. 'Siete veces sí' és probablement el seu àlbum més lluminós.

 Les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: