Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rozalén farà parada aquest dimarts al 'Tarragona Music Festival'

La cantautora presentarà el quart disc 'El árbol y el bosque' a la Tarraco Arena

Imatge promocional del disc 'El árbol y el bosque' de Rozalén Imatge promocional del disc 'El árbol y el bosque' de Rozalén CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Agost 2021 15:15

El concert de Rozalén al 'Tarragona Music Festival' coincideix amb la seva esperada gira per tot l'Estat espanyol, el seu retorn als escenaris per presentar amb la seva banda 'El árbol y el bosque', el seu quart àlbum d'estudi. El concert serà aquest dimarts, a les 21h, a la Tarraco Arena (TAP).

Rozalén és una de les principals veus de la nova cançó d'autor que ha captivat amb els seus treballs discogràfics a públic i crítica a parts iguals. L'artista d'Albacete acumula a la seva carrera distincions tan importants com tres Discos d'Or, dues de Platí, un Goya a 'Millor cançó original', dues nominacions als Latin Grammy o la Placa a l'Mèrit Professional de Castella-la Manxa.

El seu nou àlbum 'El árbol y el bosque', aclamat per públic i crítica a parts iguals, segurament representa el treball més introspectiu de la cantautora, considerada una dels principals referents en el gènere de la cançó pop i d'autor. D'aquest àlbum s'extreuen composicions tan brillants i enèrgiques com 'Este tren' o 'El día que yo me muera', temes de marcat caràcter social com 'Loba' o 'La Línea' i, per descomptat, cants feministes com 'El paso del tiempo' o 'Que no, que no '(Goya a' Millor Cançó Original ').

Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: