Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Camp de Mart s'omplirà de sarsuela amb Marta Mathéu & BUMT

El concert de la soprano tarragonina amb la Banda Unió Musical de Tarragona tindrà lloc, aquest diumenge, a les 20h

Imatge d'arxiu d'un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) Imatge d'arxiu d'un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) SÍLVIA MONTSERRAT
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Juliol 2021 18:45

Aquest diumenge 1 d'agost, a partir de les 20h, la soprano tarragonina Marta Mathéu acompanyada de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) ens oferiran un concert carregat de sarsuela al Camp de Mart de Tarragona. Aquest és un projecte nou de la cantant, que proposa una gran varietat d’obres, entre les quals es troben els temes més coneguts d’aquest popular gènere musical. Divuit anys després de tocar conjuntament al Palau de la Música, la BUMT i la Marta Mathéu es retrobaran per reivindicar la bellesa d’aquest gènere líric, que de ben segur serà del gust de tots els públics.

Hi ha entrades disponibles a la venda a: entrades.tarragona.cat , a les taquilles del Teatre Metropol i/o dues hores abans de l'espectacle a les taquilles del Camp de Mart.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: