Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Dona'm Cultura l'Arboç' presenta Fetitxe 13, aquest dissabte

Durant sis caps de setmana es faran espectacles els caps de setmana al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats

Fetitxe 13 actuarà aquest dissabte a l'Arboç Fetitxe 13 actuarà aquest dissabte a l'Arboç ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juliol 2021 22:20

El quart cap de setmana del cicle “Dona’m Cultura l’Arboç” presenta dos grups musicals d’estils ben diferents. Aquest divendres a la Rambla Gener ha actuat el grup de versions Bandidos Perversions. La clau del seu èxit es basa en un repertori que engloba música dels anys 80 fins a l’actualitat interpretada amb un ADN propi. I aquest dissabte 24 de juliol, a partir de les 21h, al mateix escenari, gaudirem amb el rap socialment compromès fet a Tarragona Fetitxe 13. Fetitxe 13 és un projecte musical liderat per Joël Prieto Prats, cantant de rap i activista implicat en l’associacionisme cultural del Camp de Tarragona.

Fetitxe 13 és una crítica a la mitificació absurda de les estrelles de la música, al món del mainstream i la seva falta de fons i contingut. A un sistema que intenta minvar la força de tot moviment artístic, ja sigui criminalitzant-lo o comercialitzant-lo. A una indústria que tracta als músics com a mers objectes de consum. Una reivindicació de l'artista com a ésser despert i pensant, remant contra corrent i en constant evolució, sempre intentant aportar alguna cosa profunda entre tanta banalitat.

Amb el nom de 'Dona’m Cultura l’Arboç', durant sis caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats.

Tots els espectacles seran gratuïts i es realitzaran seguint la normativa sanitària contra la Covid-19 vigent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: