Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Buhos actuarà a l'Hospitalet de l'Infant el 27 de juny

Les entrades per al concert s'han posat a la venda aquest dimecres, 9 de juny, a l’Oficina de Turisme; i el 14 de juny, per internet

Imatge d'arxiu del concert de la gira 'Teràpia Col·lectiva' de Buhos, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell Imatge d'arxiu del concert de la gira 'Teràpia Col·lectiva' de Buhos, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Juny 2021 17:04

Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país, actuarà a l’Hospitalet de l’Infant el proper diumenge 27 de juny, a les 21.30 h, al camp de futbol de l’Escola Mestral. En aquest escenari, en el marc de la Festa de Sant Pere, la banda calafellenca oferirà l’espectacle 'Teràpia col·lectiva', una obra musical inèdita que convida a un procés de treball interior i d'evolució personal. Un mètode curatiu de l’ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor.

Un concert catàrtic, on els flamants i esperats nous temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, mestratge i sovoire faire únics d’Albert Pla.

Les entrades

Les persones interessades a gaudir d’aquest concert, organitzat a l’Hospitalet de l’Infant per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i la Comissió de Festes, podran comprar les entrades a partir de demà, 9 de juny, a l’Oficina de Turisme, situada al carrer Estació 1 del poble. El preu de les entrades serà de 7 euros. Aquells i aquelles que les comprin entre el 9 i el 16 de juny tindran un descompte.

Per adquirir les localitats, serà imprescindible aportar les dades personals i de contacte de cadascuna de les persones que assistiran al concert, perquè les entrades seran personals i intransferibles; i l’aforament estarà limitat.

Les entrades també es podran comprar per internet, a partir del 14 de juny, a través de la pàgina web www.culturaalabast.cat, igualment per 7 euros. El preu a taquilla, en canvi, serà de 10 euros.

Els teloners

Lobster Tribe és el grup integrat per sis amics de diferents punts del Camp de Tarragona i la Costa Daurada (el bateria és del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant) que actuarà com a teloner. Aquesta banda de música festiva i d’arrel presentarà el seu primer disc, titulat 'Embale'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: