Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Els Ocells' de la companyia La Calòrica tanca la temporada del Teatre Auditori del Morell

L’espectacle parteix d’una obra d’Aristòfanes estrenada el 414 aC

'Els Ocells' de la companyia La Calòrica, parteix d’una obra d’Aristòfanes estrenada el 414 aC 'Els Ocells' de la companyia La Calòrica, parteix d’una obra d’Aristòfanes estrenada el 414 aC CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 27 abril 2021 18:41

Aquest dissabte arriba el punt final de la programació hivern-primavera del Teatre Auditori del Morell, amb un espectacle que ja havia d’haver tancat la temporada ara fa un any. Un fet que no va ser possible pel confinament més estricte que vam viure amb l’arribada del coronavirus. La proposta, 'Els Ocells' de la companyia La Calòrica, parteix d’una obra d’Aristòfanes estrenada el 414 aC.

Sinopsis

La comèdia explica la història del jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides, que no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d'impostes que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d'estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d'Individu, Propietat i Competència?

L’espectacle es podrà veure aquest dissabte 1 de maig, a les 20h, i està recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 15 euros i es poden adquirir al Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, i també online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 18 euros. Així mateix, els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que va començar al gener i acaba aquest pròxim dissabte, ha comptat amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música, la majoria de les quals han penjat el cartell d’entrades esgotades dies abans de les representacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: