Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Guardafuegos protagonitzarà el Sant Jordi musical del Vendrell

El grup de rock vendrellenc presenta aquest divendres, a les 20h, al Teatre Àngel Guimerà el seu nou disc 'Lo que tenga que ser'

El grup de rock vendrellenc Guardafuegos presenta aquest divendres, a les 20h, al Teatre Àngel Guimerà el seu nou disc 'Lo que tenga que ser' El grup de rock vendrellenc Guardafuegos presenta aquest divendres, a les 20h, al Teatre Àngel Guimerà el seu nou disc 'Lo que tenga que ser' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 23 abril 2021 12:37

El grup de rock vendrellenc Guardafuegos serà el protagonista del Sant Jordi musical amb la presentació, aquest divendres 23 d'abril, al Teatre Àngel Guimerà (TAG), del seu nou disc 'Lo que tenga que ser', en el qual compta amb diversos músics convidats per fer gaudir el públic d’una tarda-nit especial. El concert començarà a les 20h.

Guardafuegos és un grup de rock que ha buscat una aproximació honesta i respectuosa a la música d’arrels americanes, com una forma de vestir de forma natural les composicions de Rosendo Hernández.

En la seva música conflueixen efluvis de bandes i artistes clàssics, com ara Credence Clearwater Revival, Neil Young o Tom Petty, amb d’altres de més contemporanis, com són The Jayhawks o Band of Horses, sense oblidar el llegat que han deixat en l’àmbit estatal formacions com Los Deltonos, 091 o Quique González.

Les últimes entrades (8e / 6e amb descompte) es poden comprar al web www.temporada.cat, i de forma presencial els divendres de 10 a 13h, a l'Escola municipal de Música Pau Casals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: