Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

TeclaSmit estrena 'Cosines' els dies 14 i 15 d'abril al Teatre Tarragona

Es tracta de la primera de les tres obres de l’autor tarragoní Sergi Xirinacs que es presenten aquesta primavera

'Cosines' serà la primera obra que es representarà de la trilogia de Sergi Xirinacs 'Cosines' serà la primera obra que es representarà de la trilogia de Sergi Xirinacs TECLASMIT
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 12 abril 2021 20:30

El proper dimecres 14 d’abril tindrà lloc l’estrena de 'Cosines'. És la primera de les tres obres de teatre escrites per l'autor tarragoní Sergi Xirinacs i que el grup de teatre TeclaSmit presenta aquesta primavera. Les representacions es faran els dies14 i 15 d’abril, amb dues funcions cada dia: a les 18.00 h i a les 20.00 h.

Es representaran a la caixa escènica del teatre Tarragona; el públic haurà d’entrar pel darrere: carrer de Santa Clara. Les entrades, al preu de 7 €, es troben a la venda a Tickets Tarragona o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’aforament s’ha limitat respectant totes les mesures Covid.

'Cosines' és una comèdia en clau de farsa. A les xarxes de TeclaSmit s’ha escrit, respecte a l’obre: “Enamorades perdudes, se l’estimaven. I què vols fer-hi, ell s’ho muntava bé. Potser massa bé, i el pobre no ho va resistir. Això que era un docte professor de física; o potser per això”. Les intèrprets són Mònica Ors, Duly Ramos, Arga Sentís i Rubi Moreno, sota la direcció de Sergi Xirinacs.

TeclaSmit estrena tres obres de Sergi Xirinacs

El Teatre Tarragona acollirà les representacions de les tres obres escrites per Sergi Xirinacs, amb un muntatge i producció de TeclaSmit. S’efectuaran quatre representacions de cada obra; durant l’abril ('Cosines'), maig ('Ronda de vigilància') i juny ('Família'), amb dos dies de representacions i dues funcions per cada jornada, a les 18.00 i les 20.00 hores.

Simultàniament a les funcions, l’obra 'FAMÍLIA' es llegeix i comenta al club de lectura 'Llegir el teatre', de la Biblioteca Pública de Tarragona. Així mateix es duran a terme tres fòrums temàtics, relacionats amb el tipus d’obra, com política i negocis, pervivència del franquisme o el pensament feixista (17 de maig a l’Arxiu, dins el programa de la Guerra Civil), i també més endavant, sobre el propi fet d’escriure i produir teatre a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: