Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Trono presenta 'Els gossos' a Tarragona i al Vendrell

La nova producció de la sala tarragonina es pot veure aquest divendres, a les 20:30h, al Teatre Tarragona i, el dissabte, a les 20h, al Teatre Àngel Guimerà

Escena de 'Els gossos' Escena de 'Els gossos' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 Març 2021 11:28

La Sala Trono presentarà aquesta cap de setmana la seva nova producció 'Els gossos' a Tarragona i al Vendrell. Aquest divendres, a les 20:30h, es representarà al Teatre Tarragona i, l'endemà dissabte 27 de març, a les 20:00h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell.

Sinopsi

La Trono portarà en escena 'Els gossos', una obra que ens trasllada al 40è aniversari de la Laura. Ella mateixa té una experiència fugaç però demolidora el dia que compleix 40 anys: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’Albert, l’Emili i l’Alícia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura, es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: