Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Trono presenta 'Els Gossos', aquest dissabte, al Teatre Auditori del Morell

El muntatge és una producció de la sala tarragonina amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Escena del muntatge 'Els Gossos', un muntatge produït per la Sala Trono, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona Escena del muntatge 'Els Gossos', un muntatge produït per la Sala Trono, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona SALA TRONO
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Març 2021 20:42

Les dues cites culturals que es podran veure aquest mes de març al Teatre Auditori del Morell són propostes molt exitoses i, les dues, ja tenen les entrades exhaurides. La primera que es podrà veure serà 'Els Gossos', una obra escrita per Nelson Valente i traduïda per Joan Negrié, que interpreten aquest últim acompanyat de Mercè Arànega, Sandra Monclús i Albert Pérez. Un muntatge produït per la Sala Trono, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona.

La sinopsi

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’Albert, l’Emili i l’Alícia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un cap de batalla, mentre la Laura es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

La funció és aquest dissabte 20 de març a les 20h, i està recomanada per a majors de 12 anys. Les entrades estan exhaurides.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que va començar al gener, s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. I enmig de tot plegat, el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que arriba a la sisena edició i que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: