Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els dos espectacles del GTP de Valls assoleixen el 98% de l'aforament i més d'un miler d'espectadors

'Els Pastorets Principals de Valls' exhaureixen la totalitat de les sis funcions i 'Un Cap d'Any a l'Infern' estrena amb èxit la doble funció

Escena del cabaret 'Un Cap d'Any a l'Infern', al Teatre Principal de Valls Escena del cabaret 'Un Cap d'Any a l'Infern', al Teatre Principal de Valls PERE TODA / AJUNTAMENT DE VALLS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 08 Gener 2021 07:58

Com mana la tradició, l'escenari del Teatre Principal va acollir aquest dimecres, tarda del dia de Reis, la darrera de les representacions d''Els Pastorets Principals de Valls', el clàssic per excel·lència de la celebració del Nadal a la ciutat. D'aquesta manera, el Grup del Teatre Principal (GTP) posava punt i final a uns mesos convulsos, en què l'entitat ha hagut d'enfrontar-se a les dificultats derivades de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19, que han fet més difícil que mai la posada en escena dels seus espectacles de la temporada nadalenca.

100% d'ocupació d''Els Pastorets Principals de Valls'

Tot i les limitacions d'aforament dels Teatres de Valls, fixades en un 50% del total habitual dels equipaments escènics, el GTP ha penjat el cartell d'exhaurit en les sis sessions programades dels Pastorets, amb una ocupació del 100% respecte el total disponible i amb l'assistència de 813 espectadors. Cal recordar que, degut a l'aprovació del toc de queda, l'entitat va acordar suspendre'n la funció nocturna i reubicar els espectadors que ja n'havien adquirit entrades, entre la resta de representacions en horari de tarda.

Els Pastorets Principals de Valls 2021 petita

Doble sessió del cabaret 'Un Cap d'Any a l'Infern'

Pel que fa al cabaret de Cap d'Any, el muntatge ha congregat 248 espectadors en la doble sessió de vespre dels dies 30 i 31 de desembre, consolidant així l'espectacle, que repetia per segon any i que es va mantenir com una de les poques propostes culturals per a celebrar l'arribada del nou 2021 a la ciutat. Així, el cabaret 'Un Cap d'Any a l'Infern' va assolir la xifra del 93% d'ocupació del total fixat com a disponible i a la venda. Amb aquestes dades, el Grup del Teatre Principal tanca un Nadal d’èxit en el que ha aconseguit el 98% d'ocupació i 1.061 espectadors entre tots dos espectacles.

La cultura torna a ser segura, dins i fora de l'escenari

L'entitat celebra també el bon funcionament dels protocols i operatives internes, posades en marxa des del mateix moment en què van iniciar els assajos, per tal de seguir la normativa antiCovid, a recer de les pautes fixades pels plans sectorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per la mateixa Coordinadora de Pastorets de Catalunya. El GTP ha treballat, aquest any, mitjançant diversos grups bombolla, aïllats entre ells, per tal de blindar la seguretat d'intèrprets i equips tècnics, així com l'execució de tots dos espectacles. El grup vol també agrair la tasca de totes aquelles persones, com els més menuts, que aquest any no han pogut trepitjar l'escenari, però que han participat dels espectacles fent-los possibles.

L'entitat vol agrair de manera sincera l'assistència de tot el públic fidel que ha recolzat els muntatges i l'aposta arriscada del grup de teatre per defensar la "Cultura segura"; tot esperant que l'any vinent la situació sanitària millori i es puguin alleugerir les restriccions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: