Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Teatres de Valls reobren aquesta setmana els espectacles ajornats

Les entrades ja adquirides seran vàlides per les noves dates i horaris / El Festival Guant se celebrarà, de l'1 al 6 de desembre, al Teatre Principal

L'espectacle 'La Bona Gent', de Quim Masferrer, tindrà lloc el dissabte 28 de novembre, a les 19:30h L'espectacle 'La Bona Gent', de Quim Masferrer, tindrà lloc el dissabte 28 de novembre, a les 19:30h CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Novembre 2020 07:44

Després del darrer tancament i restriccions fixades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la segona onada de la Covid-19, l’activitat escènica de Valls es podrà reemprendre a partir d'aquest dilluns 23 de novembre i seguint les directrius del Pla de desescalada presentat aquest dijous passat. Així, la ciutat suma l’activitat dels Teatres de Valls (Teatre Principal i Centre Cultural) als equipaments culturals que ja restaven oberts, Biblioteca Carles Cardó i Museu de Valls, que amplien també els seus serveis i aforaments.

En el cas dels teatres, l’àrea de Cultura ha reprogramat, durant el mes de desembre, tots els espectacles que van quedat ajornats degut a les restriccions. Els espectadors que ja disposin de localitats per a aquestes funcions podran fer ús de les mateixes per a les noves dates i horaris. Tots els espectacles es realitzen, com és habitual, seguint les mesures de protecció per a una Cultura segura: aforaments al 50%, seients alterns i preassignats, registre d’espectadors, mascareta obligatòria i gels hidroalcohòlics, així com les entrades i sortides esglaonades.

El Govern també va anunciar que la cultura es mantindrà com una excepció en el toc de queda sempre que el públic ho justifiqui presentant la seva entrada. D’aquesta manera, els espectadors podran arribar més tard de les 22h a casa si han assistit a una activitat cultural. 

Per a qualsevol dubte, consulta o retorn caldrà adreçar-se, com és habitual, al servei de taquilles del teatres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 003.

La Biblioteca Carles Cardó, per la seva part, recupera a partir de dilluns els serveis de consulta a sala i estudi, que se sumen al servei de préstec, tots ells amb cita prèvia. El Museu de Valls augmenta el seu aforament del 30 a 50% i tots dos espais reprenen la possibilitat de realitzar actes culturals en viu també amb un aforament del 50%.

Temporada estable dels Teatres de Valls

Espectacles reprogramats amb noves dates i horaris:

La Bona Gent, amb Quim Masferrer

28 de novembre, a les 19:30h

Centre Cultural

El Petit de Cal Eril presenta Eril 'Energia Fosca'

13 de desembre, a les 18h

Teatre Principal

El faune, el drac i el dimoni, amb Eudald Ferré i Magí Mallorquí

19 de desembre, a les 18h

Teatre Principal

T’estimo si he begut, amb Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre

20 de desembre, a les 19:30h

Centre Cultural

Els Pastorets Principals de Valls, a càrrec del Grup del Teatre Principal

Dies 26 i 27 de desembre i 1, 2, 3 i 6 de gener. Totes les sessions a les 18h

Teatre Principal

Un Cap d’Any a l’Infern, a càrrec del Grup del Teatre Principal

Dies 30 i 31 de desembre, a les 20h

Teatre Principal

Pel que fa a les representacions d’Els Pastorets Principals de Valls, el Grup del Teatre Principal ha acordat anul·lar la sessió nocturna del dia 2 de gener a les 21h, per tal d’adequar-se a les limitacions del toc de queda nocturn. El servei de taquilles dels teatres es posarà en contacte amb tots els espectadors per tal de reubicar el públic en les sessions de tarda ja programades.

Guant, Festival de teatre de titelles de Valls

El Festival Guant, previst inicialment del 3 al 8 de novembre, és també un dels cicles reprogramats i es celebrarà del 1 al 6 de desembre al Teatre Principal. Podeu consultar la programació en aquest enllaç.

Nits de Clàssics dels Amics de la Música

A continuació detallem els dies i horaris dels concerts de la programació de clàssica dels Amics de la Música al Centre Cultural:

Strauss recomposed. La Viena entre guerres

26 de novembre, a les 19h

Centre Cultural

Josep Carner i el Lied Català

12 de desembre, a les 19h

Teatre Principal

Gestertrio

17 de desembre, a les 19h

Teatre Principal 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: