Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’espectacle familiar 'Chef Nature' serà l’aperitiu de la 4a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils

La companyia Markeliñe actuarà aquest diumenge, 25 d’octubre, a les 12h, a la Vil·la Romana de la Llosa

L’espectacle familiar “Chef Nature” de la companyia Markeliñe  L’espectacle familiar “Chef Nature” de la companyia Markeliñe ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Octubre 2020 11:22

La companyia Markeliñe oferirà l’espectacle familiar 'Chef Nature', aquest diumenge, 25 d’octubre, a les 12 hores, a la Vil·la Romana de la Llosa. L’entrada és gratuïta però cal fer reserva prèvia al correu electrònic del Centre Cultural Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 977 36 60 90.

L’espectacle de Markeliñe és la primera proposta de la programació de la 4a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils, que s’allargarà fins al març del 2021. En aquesta edició, les activitats s’hauran de programar i anunciar individualment perquè estan supeditades a la normativa sanitària. Es tracta d’una programació relacionada amb la gastronomia que es realitza de manera paral·lela a la convocatòria i lliurament del premi i inclou conferències, representacions teatrals, concursos de fotografia, exposicions, tallers, concerts i maridatge musical.

Un espectacle sense paraules per tots els públics

'Chef Nature' és un restaurant a l'aire lliure i amb hort propi. Els comensals deixaran a banda els seus mòbils, portàtils i tauletes per reconnectar amb la natura. El menú serà màgic, sorprenent, terapèutic i molt divertit. I per a la seva elaboració, Markeliñe farà servir els ingredients habituals a la seva cuina: ritme, gestualitat i l'ús imaginatiu de materials diversos. Tot plegat guarnit amb una miqueta de sal i bogeria.

L’espectacle destaca per l'expressivitat dels seus intèrprets i el joc màgic que realitzen amb els objectes i materials, transformant-los en sorprenents i inesperades figures. Un espectacle sense paraules per tots els públics. Un llenguatge universal per reflexionar sobre temes globals. Ens hem convertit en addictes a una petita pantalla que reclama tota la nostra atenció i ens allunya del nostre entorn natural. Chef Nature reflexiona d'una manera divertida sobre les nostres addicions tecnològiques. Una proposta escènica creativa, participativa i amb una cura exquisida de les formes.

La companyia

Markeliñe crea els espectacles amb un estil molt personal. La cura visual, la gestualitat dels actors i actrius, la investigació sobre els objectes i llenguatges, són elements que conformen una manera de fer. I, juntament amb això, una aposta clara per la creació o original i la contemporaneïtat.

La companyia crea històries que comprometen el món i els temps que vivim. Amb una mirada crítica al nostre moment i memòria. Històries on l’espectador pugui sentir el plaer de la contemplació dels seus conflictes i contradiccions reflectits de manera bella i intel·ligent. Històries que l’espectador construeix des de suggeriments, de vegades mínimes, universals, emotives o poètiques.

Markeliñe compta amb una presència consolidada en el panorama teatral, destacant la seva participació de les seves propostes en l’àmbit internacional en països com França, Bèlgica, Holanda, Àustria, Alemanya, Anglaterra, Finlàndia, Croàcia, Romania, Portugal, Irlanda, Mèxic, Colòmbia, República Dominicana, Corea del Sud o Marroc.

La Biennal d’Art Gastronòmic

La Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic té els seus orígens en l’antic premi de pintura Vila de Cambrils, que va ser convocat en 31 edicions. Aquest certamen està inspirat en la unió de l’art i la gastronomia i està obert a totes les disciplines visuals contemporànies. La Biennal està organitzada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el patrocini de Repsol i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

La convocatòria de la 4a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils va ser publicada el dia 22 de maig de 2020 i les bases estan disponibles a www.cambrils.cat/cultura. El termini de presentació dels projectes es va iniciar el dia següent de la publicació de la convocatòria al BOPT i va finalitzar el 14 de setembre de 2020. S’hi Actualment el jurat està valorant les 34 obres presentades, que opten a un premi de 6.000 euros i un accèssit de 1.000 euros. Les obres seleccionades s’exposaran a la Sala Àgora i l’Espai El Pati del 29 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: