Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna la 'Nit de màgia i misteri' de Todos en Azul

L'espectacle de màgia del Mag Martí estava previst pel dissabte 24 d'octubre, al teatre del Centre Cívic Torreforta

El Mag Martí, en una actuació anterior El Mag Martí, en una actuació anterior TODOS EN AZUL
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Octubre 2020 17:30

L'associació Todos En Azul, que dona suport a les famílies amb nens i nenes amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), ha ajornat l'espectacle de Halloween 'Nit de màgia i misteri', del Mag Martí, que estava previst pel proper dissabte 24 d'octubre, a les 17h, al teatre del Centre Cívic Municipal de Torreforta, a Tarragona. Properament s'anunciarà la nova data de l'espectacle.

Tot i que l'espectacle complia amb totes les mesures sanitàries requerides per la covid-19, l'organització ha decidit ajornar-lo a causa dels efectes que està tenint l'evolució de la pandèmia.

Des de Todos En Azul s'avisa a totes les persones que havien reservat la seva invitació, que podran mantenir la seva butaca el dia que es programi l'espectacle. Per a qualsevol informació, es pot demanar per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé enviant un missatge per WhatsApp al telèfon 651 909 075.

Per organitzar aquesta activitat, Todos En Azul compta amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i la Fleca Falset (Torreforta).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: