Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El musical 'L'executiva' s'estrena al Bravium Teatre

Serà aquest diumenge 18 d'octubre, a les 18:30h, al teatre reusenc

Imatge del cartell de l'obra de teatre musical 'L'executiva' Imatge del cartell de l'obra de teatre musical 'L'executiva' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Octubre 2020 22:05

Núria Esquius presentarà aquest diumenge 18 d'octubre, a les 18:30h, al Bravium Teatre de Reus, 'L'executiva', un musical en català de Pere Pèries.

'L'Executiva' és una treballadora exemplar, afable i familiar, es dedica a la selecció de personal per a llocs de responsabilitat en grans empreses i estaments públics. Un dia la seva vida dona un tomb de 180 graus al adonar-se del que ha suposat la seva feina a la vida real. Això la porta a travessar foscos camins per reparar aquest dany involuntari, camins que d’altra manera mai hagués trepitjat.

Es tracta d'un musical de nova creació, amb música i text originals, escrit i amb la composició de Pere Pèries i basat en un relat breu de José Luis Sánchez. A l'escenari, es comptarà amb la presència de Jorge Varela (piano) i el debut de Claudia Rodríguez. 

El preu de les entrades és de 10 euros i de 8 euros (socis).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: