Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Teatres de Valls avancen una hora la representació de 'El pare de la núvia'

La comèdia protagonitzada per Joan Pera donarà inici aquest dissabte, a les 20h, una hora abans del previst perquè l’espectacle finalitzi abans de les 23h

'El pare de la núvia' arribarà aquest dissabte 17 d'octubre, a les 20h, al Centre Cultural de Valls 'El pare de la núvia' arribarà aquest dissabte 17 d'octubre, a les 20h, al Centre Cultural de Valls CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 15 Octubre 2020 10:39

D’acord amb les darreres mesures contra la pandèmia de la Covid-19 anunciades ahir per la Generalitat de Catalunya, els Teatres de Valls han acordat avançar la representació de dissabte del muntatge 'El pare de la núvia', al Centre Cultural, protagonitzat per Joan Pera, de les 21 a les 20h, una hora abans de l’inicialment previst. D’aquesta manera, la representació finalitzarà abans de les 23h, hora fixada com a límit en la realització d’espectacles culturals segons les noves restriccions.

Així, l’aforament d’ambdós teatres fixat al 50% per a tota la temporada, el sistema de localitats amb seients prefixats i el conjunt de mesures implantades per a la contenció del virus en els equipaments culturals de Valls permeten que l’activitat escènica pugui continuar desenvolupant-se segons el previst.

Les localitats adquirides per a l'espectacle seran vàlides per al nou horari sense necessitat de canvis. Per a qualsevol retorn o devolució caldrà adreçar-se a les taquilles del teatre.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: