Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Canvi de l'espectacle familiar previst per aquest dissabte al Teatre Principal de Valls

'Tubs del món' serà la proposta que substituirà l'espectacle 'Laika', que no es farà a causa d'una indisposició d’un dels integrants de la companyia

El muntatge 'Tubs del món' substituirà 'Laika' El muntatge 'Tubs del món' substituirà 'Laika' AJUNTAMENT DE VALLS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 02 Octubre 2020 16:25

El muntatge 'Laika' de la companyia Xirriquiteula era l’espectacle previst per encetar la temporada dels espectacles en el cicle 'El Principal familiar', però una indisposició d’un dels integrants de la companyia ha obligat l’organització a modificar la programació prevista. Així doncs, la proposta que substituirà 'Laika' i que es podrà veure demà dissabte, a les 18h, al Teatre Principal serà 'Tubs del Món', de la companyia Bufa&Sons.

Els protocols fixats per a la contenció de la pandèmia del Covid-19 estipulen que davant la sospita o símptomes compatibles amb la malaltia, així com en els positius confirmats, es realitzi quarantena i es restringeixi l’activitat social i la interacció personal o laboral amb d’altres persones. És per això, i en compliment d’aquests procediments, que els Teatres de Valls han decidit realitzar aquesta modificació d’espectacle en la programació.

'Tubs del món'

L’espectacle 'Tubs del món' és una trobada musical amb un personatge entranyable que ens descobrirà el seu univers personal i la seva particular manera de relacionar-se amb els objectes. En un format de conferència-concert, l’artista estableix un diàleg amb el públic on l’humor sempre hi és present. Un espectacle on l’emoció, la màgia i el riure estan assegurats, i la gran qualitat musical dels seus intèrprets agafa per sorpresa l’espectador. Un viatge inevitablement còmic i didàctic, amb objectes quotidians que habitualment veiem però no sempre sentim, per a seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la.

Totes les entrades i abonaments adquirits per l’obra 'Laika' seran vàlids per 'Tubs del Món'. Els espectadors que encara no hagin adquirit la seva entrada, ho poden fer a través de www.valls.cat o bé una hora abans de l’inici de l’espectacle a les taquilles del Teatre Principal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: