Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Associació de Músics de Tarragona programa un cicle de quatre concerts per Santa Tecla

El concert del concurs SONA9 serà aquest divendres i els grups del PORTAUTORS actuaran el diumenge

Maurici Gené actuarà diumenge a la tarda al 'Portautors' Maurici Gené actuarà diumenge a la tarda al 'Portautors' ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 17 Setembre 2020 21:42

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) programa aquest cap de setmana un cicle de quatre concerts durant les festes de Santa Tecla que combinen el talent emergent, noms veterans, jazz i cançó d’autor i que, excepcionalment, es faran a l’Espai Jove La Palmera de Tarragona. Això ha estat possible gràcies a l’acord i coordinació amb diversos departaments de l’Ajuntament i considerant que en les actuals circumstàncies sanitàries era millor opció que una sala d’interior com és la Capsa de Música.

Els quatre concerts, amb dos artistes cadascun i aforament limitat, arrencaran a les 19h, seran gratuïts amb reserva prèvia al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les portes de l’Espai Jove La Palmera (Plaça Imperial Tàrraco 1) s’obriran al públic 30 minuts abans de l’inici dels concerts.

Els concerts del concurs SONA9 tindrà lloc aquest divendres 18 de setembre, amb l'actuació de Maria Jaume i Relat (entrades exhaurides), i diumenge dia 20, serà el torn del concurs PORTAUTORS, amb Yuhniversia & Hypatia i Maurici Gené & Adrià Salvador. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: