Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

A la venda les entrades per a 'Els Pastorets Principals' i 'Un Cap d'Any a l'Infern'

Les dues propostes nadalenques del Grup de Teatre Principal figuren entre la venda d'entrades dels Teatres de Valls, que s'inicia aquest dijous

Imatge d'arxiu del cabaret musical 'Un Cap d'Any a l'Infern', al Teatre Principal de Valls Imatge d'arxiu del cabaret musical 'Un Cap d'Any a l'Infern', al Teatre Principal de Valls GTP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 17 Setembre 2020 08:52

Tret de sortida a la venda de localitats per a 'Els Pastorets Principals de Valls' i 'Un Cap d'Any a l'Infern' -enguany amb doble sessió-, dues propostes teatrals que suposen la represa de l'activitat presencial del grup. Després d'uns mesos de teatres tancats durant els quals el Grup del Teatre Principal (GTP) ha mantingut la seva activitat de manera virtual, ara planteja els espectacles seguint tots els protocols i plans sectorals dels departaments de Cultura i de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Des del mes de març, amb l'inici de la pandèmia, el GTP va tenir clar que s'adaptaria a la situació de cada moment per tal de seguir oferint aquells espectacles que ja formen part de la identitat vallenca. Ja ho va fer adaptant el Ball de Vells a un format virtual, i ara ho farà amb la possibilitat d'oferir el 50% de l'aforament del teatre en els espectacles de Nadal.

Els Pastorets

Pel que fa als Pastorets, el grup treballarà en grups de convivència que permetran seguir el fil argumental i no perdre l'essència de l'espectacle, tot respectant les normatives vigents de seguretat. Aquest any, l'equip de direcció s'ha començat a reunir més aviat del que és habitual, per poder tenir enllestit un guió amb novetats, pinzellades d'actualitat i sobretot respectant les exigències que la crisi sanitària requereix. Aviat esperen poder començar els assajos, amb noves cares també en el repartiment.

Doble sessió d''Un Cap d'Any a l'Infern'

Després de l'èxit del passat, el Grup del Teatre Principal també repetirà l'experiència de celebrar de nou 'Un Cap d'Any a l'Infern', el cabaret musical i de varietats amb el que l'entitat acomiadarà un complicat 2020 i rebrà amb esperança el 2021. El muntatge combinarà de nou música, humor i irreverència en una gran festa amb cotilló, raïm i copa de cava. La proposta es realitza aquest any en doble sessió, la mateixa nit del 31 de desembre, però també l'anterior, el 30 de desembre, novetat d'aquest any. Una nit infernal plena de sorpreses.

D'aquesta manera doncs, des del Grup del Teatre Principal s'anima a tothom a adquirir la seva entrada, a les taquilles del Principal o, preferiblement, través de la venda en línia a www.valls.cat. L'entitat espera que les propostes tinguin una bona acollida, com cada any, i agraeix la fidelitat del públic que comprant la seva entrada defensa que "la Cultura és segura".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: