Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manel obre aquest dimarts els grans concerts de Santa Tecla

El grup barceloní actuarà, aquest dimarts 15 de setembre, a les 21:30h, al Teatre Auditori del Camp de Mart

El grup Manel El grup Manel CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Setembre 2020 20:55

El grup Manel donarà el tret de sortida, aquest dimarts 15 de setembre, als grans concerts de les Festes de Santa Tecla de Tarragona. El concert se celebrarà, a les 21:30h, al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Pel que fa als altres concerts de gran format, enguany s'han programat les actuacions de Stay Homas (16 de setembre) i Izal (19 de setembre), amb les entrades exhaurides, Miguel Poveda (17 de setembre), Reggae per Xics (18 de setembre) i The Penguins (18 de setembre), entre d’altres al Camp de Mart.

Manel

Després d’aconseguir el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física i streaming) amb 'Per la bona gent' (Ceràmiques Guzmán, 2019), el grup  inicia la gira de presentació del seu nou àlbum. Únic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

I és que, immediatament després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de 'Jo competeixo' (2016), el novembre de 2017, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La llargament esperada reedició en vinil d’'Els millors professors europeus' (2008) i '10 milles per veure una bona armadura' (2011) van ser el pròleg perfecte per al llançament de 'Per la bona gent', un viatge al·lucinant a cavall d’un so personal i absolutament intransferible. Electrònica, tradició i elements del classicisme hip hop (l’ús del sampler) i del present urban per demostrar que, de Manel, només es pot esperar el més inesperat.

Les darreres entrades a la venda, a 30 euros, es poden adquirir a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: