Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El quartet de saxos Kebyart Ensemble, aquest divendres al FIM d'Altafulla

Aquesta original proposta es podrà veure, a les 22h, a la plaça de l’Església

Imatge promocional dels Kebyart Ensemble Imatge promocional dels Kebyart Ensemble GERARD CARDONA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 20 Agost 2020 21:06

Aquest divendres 21 d’agost, a les 22h, a la plaça de l’Església d’Altafulla, el prestigiós quartet de saxos Kebyart Ensemble, format per Pere Méndez, saxo soprano; Víctor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor i Daniel Miguel, saxo baríton participarà en la 33a edició del Festival Internacional de Música d’Altafulla. Aquest concert és dels concerts que el quartet ha pogut realitzar aquest estiu en diversos llocs de Catalunya, les Illes Balears o Suïssa.

Per aquesta ocasió, els Kebyart interpretaran peces de Mozart, Maslanka, Eötvös i Gershwin.

Sobre els Kebyart Ensemble

Des de la seva creació l’any 2014, han esdevingut un dels grups de cambra amb més projecció de la seva generació. Han estat guardonats en prestigiosos concursos nacionals i internacionals, obtenint els primers premis de l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition (2018), International Franz Cibulka Competition (2019), El Primer Palau (2016), el Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra.(2016) i de la XIVª edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts (2018), entre d’altres. L’any 2015 van ser premiats a la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España.

Kebyart Ensemble ha ofert concerts per tota la península i també a l'estranger en països com Xina, Alemanya, França, Rússia, Àustria, Països Baixos, Suïssa i Luxemburg. Han estat programats a les temporades del Palau de la Música Catalana, l'Auditori de Barcelona, Fundación Juan March. Els seus propers compromisos els portaran a sales com el Konzerthaus Berlin i el Stadt Casino Basel, entre d'altres.

Des de l'any 2018 són un dels grups de l'European Chamber Music Academy (ECMA) i, actualment, resideixen a Basilea on es formen amb músics de la talla de Rainer Schmidt (Hagen Quartett), el fagotista Sergio Azzolini i els pianistes Claudio Martínez-Mehner i Anton Kernjak.

El seu primer treball discogràfic Accents ha estat lloat per la crítica especialitzada. Són artistes Selmer i Vandoren des del 2017.

Venda d'entrades

Les entrades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a www.fimaltafulla.cat, www.altafulla.cat , i en els dispositius Infotactile de la plaça del Pou i plaça dels Vents. També es poden comprar el mateix dia de les actuacions a partir de les 21:00 hores a la plaça de l’Església.Tots els concerts estan programats a les 22:00 hores.

El preu d’un concert és de 15 €; el paquet de 4 concerts surt a 49 € i l’abonament pel festival, 65€. Els titulars del carnet jove tenen un 50% de descompte en les entrades.

Per a consultar la programació detallada, es pot fer al web www.fimaltafulla.cat.

El pressupost del 33è Festival Internacional de Música se situa en els 30.000 euros, i està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: