Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

KamBrass Quintet arriba dissabte al Museu Pau Casals amb les entrades exhaurides

L'actuació forma part del cicle 'Música als Jardins' i tindrà lloc, a les 19:45h, als jardins del museu vendrellenc

La formació musical KamBrass Quintet, en una imatge promocional La formació musical KamBrass Quintet, en una imatge promocional CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 20 Agost 2020 18:43

Dins el marc de les activitats d’estiu que ofereix el Museu Pau Casals, el proper dissabte 22 d'agost, a les 19:45h, se celebrarà el tercer dels concerts que s’emmarquen dins el cicle 'Música als Jardins', després que les dues primeres actuacions tinguessin molt bona rebuda per part dels seus assistents. En aquesta ocasió, qui també repetirà èxit d'assistència serà la formació musical KamBrass, que també ha exhaurit les localitats dels jardins del museu vendrellenc.

El grup KamBrass Quintet neix de la inquietud de cinc estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) per crear un quintet de metalls. Aquest està integrat per Guillem Cardona i Joan Pàmies, trompetes; Maria Servera, trompa; Xavier Gil, trombó; i Oriol Reverter, tuba. Sota el mestratge de Pablo Manuel Fernández, Albert Gumí i Lluís Vidal, KamBrass Quintet és una formació ambiciosa que sorprèn i captiva el públic. Amb només dos anys de recorregut, han realitzat diversos concerts pel territori català, i recentment han estat escollits per participar al Barcelona Obertura Spring Festival i al Cicle de concerts de Joves Intèrprets de l’Ametlla del Vallès.

Les places als concerts dels cicles de 'Música als Jardins' són limitades i s’han de comprar les entrades amb antel·lació. Enguany, les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet, per motius de control i adequació de la vetllada a les mesures i restriccions arran de la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: