Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Principal de Tarragona i Formiga and Cigale ofereixen un espectacle únic al festival Amb So de Cobla

La cobla tarragonina va participar a Palamós en l'únic festival de Catalunya que posa en valor el so del grup tradicional, fusionat amb altres estils

La cobla La Principal de Tarragona ha participat al festival Amb So de Cobla amb un projecte conjunt amb Formiga and Cigale La cobla La Principal de Tarragona ha participat al festival Amb So de Cobla amb un projecte conjunt amb Formiga and Cigale LA PRINCIPAL DE TARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Agost 2020 09:14

La vial de Palamós ha acollit, del 4 al 8 d’agost, la 4a edició del festival Amb So de Cobla, l’únic festival de Catalunya que posa en valor el so del grup tradicional, fusionat amb altres estils musicals.

En aquesta edició, la cobla La Principal de Tarragona hi ha participat en un projecte conjunt amb Formiga and Cigale, el duet belga conegut per les seves composicions extravagants, inspirades en temes medievals i tradicionals. Tot un repte per als tarragonins que, per uns moments, van fer una metamorfosi musical, convertint-se en una potent cobla dramàtica i hipnotitzant dins l’univers sonor de Formiga and Cigale.

Formiga Cigale feat Cobla La Principal de Tarragona

El projecte es va forjar durant el 2019 i es va presentar el passat novembre al Convent de les Arts d’Alcover. Els arranjaments per fusionar la cobla amb el duet d’arpa-violí i veu han anat a càrrec de Joan Maria Vilalta (ex-fiscorn de la cobla) i Anna Amigó (Formiga&Cigale).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: