Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra finalitza el Pleniluni Circus amb molt bona acollida del públic

Els espectacles s’han representat a l’espai Pet d’ovella-Roca Foradada i al port esportiu, amb un aforament màxim de 190 espectadors

Els espectacles han tingut una bona acollida Els espectacles han tingut una bona acollida ANNA F. / AJ. DE TORREDEMBARRA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Agost 2020 20:56

L’edició d’enguany del Pleniluni Circus de Torredembarra, que s’ha dut a terme del 6 al 8 d’agost, de la mà de la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret, ha finalitzat amb molt bona acollida del públic, que ha omplert tots els espectacles.

Cal tenir present que la programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i els espectacles s’han representat a l’espai Pet d’ovella-Roca Foradada, al port esportiu, amb l’aforament limitat (190 espectadors per espectacle), el públic assegut amb les corresponents distàncies de seguretat, ús de mascareta i reserva prèvia per poder assistir-hi. Només s’ha fet un espectacle itinerant, al passeig Marítim. Tots els actes han estat gratuïts.

Pleniluni Nit 2020 Torredembarra

Els espectacles que s'han representat han estat els següents: 'Disco Delivery', amb DJ Capuzzi & La Señorita X (Dijous 6 d'agost); 'Total Glamour', amb The Sullivan's (Divendres 7 d'agost); 'Terrabastall de circ', amb Xarop de Canya (Dissabte 8 d'agost); i 'Pekenio Náhuel" (Diumenge 9 d'agost).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: