Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cancel·lada l'actuació d'Ana Polo del Festival Sota la Palmera de Tarragona

L'actuació dins la 'Nit de monòlegs i humor' s'ha suspès per motius personals i la substituirà l’actriu vallenca Violant Llopis

A la imatge, l'actriu vallenca Violant Llopis protagonitzant 'Moleskine', de Jordi Cervera A la imatge, l'actriu vallenca Violant Llopis protagonitzant 'Moleskine', de Jordi Cervera ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Juliol 2020 18:24

Aquest dijous 30 de juliol estava previst l’actuació de la periodista Ana Polo dins la 'Nit de monòlegs i humor' de la programació del Festival Sota La Palmera, però, per motius personals s’ha hagut de suspendre i la substituirà l’artista Violant Llopis. Es manté, però l’actuació de Oye Sherman, també dijous a la nit.

‘OyeSherman’ és el pseudònim de la humorista i guionista Maria Rovira. Forma part de l'equip de 'L’Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio i 'L’irradiador', un programa de literatura d’ICat FM, on condueix la seva secció Sherman&Co. Ha col·laborat al programa televisiu 'La nit dels Òscars', de TV3 i fa monòlegs a 'El Soterrani'.

Seguidament, l’actriu vallenca Violant Llopis, interpretarà la Sra. Dulores. Una senyora preocupada pel moment actual en què estem vivint a causa de la pandèmia. Perquè tots estiguem més tranquils, ens donarà bons consells des d’una visió totalment positiva. Un monòleg amb un humor, fresc, natural i actual, en mans d’aquesta actriu de l’Alt Camp, que ens farà veure des d’una altra perspectiva la Covid-19.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: