Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cancel·lat el concert de Doctor Prats al Submarino Summer Fest, avui a Reus

Un membre del grup s'ha posat en quarantena a l'estar en contacte amb un afectat per la covid-19 / Sopa de Cabra també va suspendre el seu concert de dissabte

Imatge d'arxiu d'un concert de Doctor Prats Imatge d'arxiu d'un concert de Doctor Prats ARXIU / INFOCAMP
Espectacles ACN
Divendres, 24 Juliol 2020 17:48

El concert del Doctor Prats previst per aquest divendres al Parc Sant Jordi de Reus en el marc del Submarino Summer Fest ha estat cancel·lat. Produccions Submarines ha rebut avui mateix la confirmació que un integrant del grup Doctor Prats s’ha hagut de posar en quarantena després d'estar en contacte amb un afectat per la covid-19.

Des de l’organització de Lo Submarino Summer Fest s'ha deixat clar que "la suspensió del concert és per causes alienes a l'empresa promotora que, amb aquesta decisió, referma el seu compromís de seguir totes les recomanacions i normatives sanitàries per evitar contagis i qualsevol problema que pugui sorgir". Les persones que han comprat les entrades se'ls retornaran els diners a través de la plataforma Entradium.

Sopa de Cabra també va suspendre el seu concert

Aquesta no ha estat la única actuació suspesa per causes alienes a l'organització. L'actuació de la banda gironina Sopa de Cabra, prevista pel dissabte 25 de juliol, també va haver de cancel·lar-se.

Després del pas de Manel, aquest dijous pel festival, ara seran els més petits de la casa els que podran gaudir d’un concert del Pot Petit (diumenge 25 de juliol a les 19:00 h), una formació amb milers de seguidors i que fa uns mesos va omplir en tres funcions consecutives el Teatre Fortuny de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: