Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estiu a la Pedrera de Roda oferirà dissabte un viatge per la música rock dels últims temps

Tokaji Quartet actuarà, aquest dissabte 25 de juliol, a les 22h, a la Pedrera de l'Elies

Imatge d'arxiu d'un concert de Tokaji Quartet Imatge d'arxiu d'un concert de Tokaji Quartet ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 24 Juliol 2020 16:55

Aquest cap de setmana torna una nova proposta del cicle 'Estiu a la Pedrera', que té lloc a l'escenari de la Pedrera de l'Elies de Roda de Berà. La música de Leonard Cohen, Ray Charles, Red Hot Chili Peppers o Van Morrison arribarà de la mà de Tokaji Quartet, demà dissabte 25 de juliol, a les 22:00h. La formació de veu, guitarra, violí i viola oferirà un recorregut per la música rock dels últims temps.

Tokaji Quartet és una formació que neix de la confluència de quatre músics professionals provinents de dos mons ben diferents: la música moderna i la clàssica. L’objectiu d’aquesta peculiar formació de veu, guitarra, violí i viola ha estat aconseguir un repertori variat amb temes d’estils i artistes molt diferents. Els seus concerts són un recorregut per la música rock dels últims temps en una versió acústica i singular.

La següent proposta arribarà l'1 d'agost de la mà de Gemma Humet, amb el seu jazz amb compromís social. La cantant i pianista, que ha col·laborat amb Toni Xuclà posant veu a dos poemes musicats de Salvador Espriu, presentarà el seu segon disc Encara, on aposta per explorar noves sonoritats fins ara inèdites.

La Pedrera de l'Elies

La Pedrera de l’Elies de Roda de Berà torna a omplir-se aquest estiu de música i cultura. Arran de l’èxit assolit en les darreres edicions, la regidoria de Cultura, encapçalada per Teresa Ferré, ha tornat a programar espectacles, concerts i projeccions en aquest escenari incomparable de Roda de Berà.

Enguany sonarà amb ritmes de jazz, de rumba catalana, de lírica o del pop rock més autèntic de la dècada dels 60. Totes les propostes estan programades les nits dels dissabtes de juliol i agost, i són gratuïtes.

Els concerts s'han programat d'acord amb la grantia de totes les mesures de seguretat a causa de la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: