Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Circ Raluy Legacy estrenarà nou espectacle a Reus després de tres mesos de confinament a la ciutat

La companyia presenta 'TODO (LO)CURA', un xou que respira optimisme i humor

La companyia Circ Raluy Legacy ha estat tres mesos confinada a la ciutat de Reus La companyia Circ Raluy Legacy ha estat tres mesos confinada a la ciutat de Reus ARXIU / INFOCAMP
Espectacles ACN
Dijous, 25 Juny 2020 16:44

Després de tres mesos de confinament al parc Sant Jordi de Reus, el Circ Raluy Legacy es retrobarà amb el públic el 2 de juliol amb el nou espectacle 'TODO (LO)CURA'. En el nou xou, la família Raluy es reinventa i presenta un espectacle "optimista, amb humor i números de risc que no deixaran indiferent a ningú", segons ha avançat en un comunicat. Les funcions estaran sotmeses a les mesures de seguretat per la covid-19. "Ara més que mai hem estat conscients que sense el públic no som res i res és possible. Aquest retrobament representa molt per a nosaltres", assenyala Louisa Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy. L'espectacle es podrà veure a Reus entre el 2 i el 12 de juliol.

Aquest mes de juny estava prevista l'estrena d'un nou espectacle, però donada la situació actual no ha estat possible gestionar els visats dels artistes internacionals que havien d'incorporar-se, ni conviure ni assajar amb altres artistes. La nova producció és 100% familiar i garanteix números aeris de risc i equilibris impossibles. Tot plegat, amb un caire d'humor i "la dosi d'optimisme que tots necessitem en aquests dies".

El nou espectacle durarà una hora i mitja, i no inclourà descans per tal d'evitar el contacte entre el públic. Tot l'equip del circ portarà mascareta i ha rebut formació en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s'higienitzaran les graderies i les zones comunes, i durant la funció es mantindrà la distància de dos metres entre famílies.

L'espectacle s'estrena a Reus com a agraïment a la ciutat que ha acollit el circ durant els mesos de confinament. A més, Circ Raluy Legacy farà una funció gratuïta dirigida al col·lectiu sanitari com a agraïment a la seva tasca durant la pandèmia. Les entrades ja es poden adquirir a la web de la companyia o a les taquilles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: