Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la cultura al Morell amb l’òpera a la fresca ‘Carmen’

Serà el dissabte 20 de juny, a les 22h, al Jardí de l’Ajuntament / El municipi s’uneix a la iniciativa ‘Liceu a la fresca’

Imatge d'una escena de l'òpera 'Carmen' Imatge d'una escena de l'òpera 'Carmen' BOFILL / AJ. DEL MORELL
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juny 2020 10:59

Després de la crisi sanitària —en la qual encara ens trobem immersos— i de totes les limitacions que s’han hagut d’aplicar a la vida diària de tota la ciutadania, des de l’Ajuntament del Morell, i en concret des de la regidoria de Cultura i Festes, han anunciat la primera activitat cultural post Covid-19. Així, el pròxim dissabte 20 de juny, a les 22 h i al Jardí de l’Ajuntament, es podrà veure la coneguda òpera ‘Carmen’, de Bizet. La funció s’emmarca en la iniciativa ‘Liceu a la fresca’, a la qual el municipi s’uneix per primera vegada, que pretén posar l'òpera a l'abast de la ciutadania mitjançant la projecció pública i d'accés gratuït a una pantalla de grans dimensions.

Tenint en compte la situació de pandèmia actual, caldrà respectar les mesures preventives i l’aforament limitat que s’estableixi. Així, per aconseguir les entrades, que són gratuïtes, caldrà reservar-les trucant al 977 84 21 76, de dilluns a divendres i de 17h a 21 h. Un cop reservades, i amb cita prèvia, es podran recollir al Centre Cultural.

Com a mesura de seguretat per evitar contagis, hi haurà distanciament entre cadires i, si s’assisteix a l’activitat amb el nucli familiar, podran seure juntes fins a quatre persones. I en cas que algú es quedi sense entrada, també podrà seguir l’òpera des de casa, ja que el Canal 33 també l’oferirà el mateix dia i a la mateixa hora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: