Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Teatres de Valls tornen a ajornar la seva programació per la pròrroga de l'estat d'alarma

S’anirà informant puntualment de les noves dates tan bon punt es vagina acordant

Teatre Principal de Valls Teatre Principal de Valls ARXIU INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 23 abril 2020 15:25

Davant l'aprovació de la pròrroga de l’estat d’alarma, que està previst que s'estengui fins al proper dia 10 de maig, la Xarxa de Cultura de Valls comunica que queden ajornats tots els espectacles organitzats per les entitats i diversos agents culturals i socials de la ciutat i s’està treballant per trobar noves dates per a reprogramar els mateixos.

Així, dins els actes del programa ‘Valls, Ciutat de Cultura Participativa’, queden ajornades les activitats de les següents entitats i centres: activitats de l’institut Narcís Oller, de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, el Premium Actors, el Festival de Teatre del Centre de Recursos, previst del 5 al 8 de maig, el concert dels Amics de la Música previst pel dia 7 de maig, el concert de la coral Cors Alegres, previst pel 9 de maig i el Músic-Art, previst pel 10 de maig.

Els Teatres de Valls aniran informant puntualment de les noves dates reprogramades, així com de tots els possibles nous canvis i alteracions en la programació escènica. Pel que fa a l'atenció al públic a les taquilles del Teatre Principal, aquest servei reprendrà tan bon punt la situació generada per la pandèmia de la Covid19 ho permeti.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: