Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teatre confinat per Pasqua a la Bisbal del Penedès

L'elenc teatral de La Societat estrena aquest diumenge 12 d'abril, a les 21h, la seva obra 'Enyor de públic', que emetrà per Facebook

Imatge d'arxiu de l'exterior de la seu de La Societat, a la Bisbal del Penedès Imatge d'arxiu de l'exterior de la seu de La Societat, a la Bisbal del Penedès LA SOCIETAT
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 12 abril 2020 11:28

Tot i les circumstàncies provocades per l'estat d'alarma per la Covid-19, la Bisbal del Penedès mantindrà la tradició i no es quedarà sense teatre per Pasqua. L'elenc teatral de La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca oferirà "Teatre Confinat per Pasqua" i estrenarà aquest diumenge 12 d'abril, a les 21h, la seva obra 'Enyor de públic', que es podrà veure pel canal de Facebook de La Societat.

'Enyor de públic' comptarà amb el repartiment següent: Joanet Banach, Ramon Rovira, Marc Ferré, Arlette Poch, Otger Guasch, Àngels Socias, Esther Vives, Àngels Carnicero, Núria Pallarès, Pau Miró, Josep Pallarès, Vinyet Poch, Anna Díaz, Mariona Català, Isa Perales, Rafael Vidal, Jordi Ferran i Sílvia Ferré.

L'enllaç al vídeo és aquest.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: