Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Circ Raluy Legacy emet en obert per Internet l'espectacle de la temporada passada

S'afegeix a les iniciatives de nombroses entitats culturals en el marc de la crisi del coronavirus

Imatge d'arxiu d'un espectacle del Circo Raluy Legacy Imatge d'arxiu d'un espectacle del Circo Raluy Legacy ARXIU / CIRCO RALUY LEGACY
Espectacles ACN
Divendres, 20 Març 2020 09:50

El Circ Raluy Legacy oferirà aquest dissabte, a les 18:00h, en obert a través de la seva pàgina de Facebook l’espectacle de la companyia de la temporada passada. La iniciativa es pren amb l'objectiu de “fer més suportable” el confinament a causa de l'expansió del coronavirus. Més de 500.000 personse, segons afirma l'empresa, van veure el muntatge l'any passat.

“Ens hauria agradat fer un directe amb part de l'espectacle actual, però la mesures de seguretat sanitària i el respecte i compromís amb els professionals de sanitat ens impedeixen córrer cap mena de risc addicional" han explicat en un comunicat les germanes Louisa i Kerry Raluy, directores del circ.

La companyia no descarta experiències similars en els propers dies “amb la intenció d’estar al costat de les famílies i també dels afectats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: