Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono porta tres produccions a casa

'Al Sostre' (divendres), 'Els tres aniversaris' (dissabte) i 'Lord_K' (diumenge) es podran veure pel canal YouTube de la sala tarragonina

'Al Sostre', de Nigel Planer, amb Oriol Grau i Pau Ferran 'Al Sostre', de Nigel Planer, amb Oriol Grau i Pau Ferran ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 19 Març 2020 21:37

La Sala Trono no vol deixar d'estar present i manté la seva cita cultural dels caps de setmana, encara que no sigui de manera presencial. Per això ens oferiran tres produccions de la pròpia sala tarragonina, a través del canal de YouTube al mateix horari de sempre.

La primera producció que arribarà aquest divendres 20 de març, a les 20.30h, serà 'Al Sostre', de Nigel Planer, amb Oriol Grau i Pau Ferran i dirgida per Israel Solà.

A partir de dissabte 21, a les 20.30h, serà el torn de 'Els Tres Aniversaris' de Rebekka Kricheldorf, amb Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Joan Negrié, Victòria Pagès i Albert Triola i dirigida per Jordi Prat i Coll.

I a partir del diumenge 22 de març, a les 18.30h, es passarà 'Lord_K' de Marc Chornet Artells, amb Oriol Grau, Paloma Arza i Roger Conesa Mathioux i dirigida per Joan Negrié.

Els vídeos estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públics al canal de YouTube de la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: