Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ajornat el concert 'Taverna Republicana' a la Capsa de Música de Tarragona

El concert del 21 de març formava part de les activitats programades dins la commemoració dels 81 anys de la fi de la Guerra Civil espanyola

Cartell del concert 'Taverna Republicana' Cartell del concert 'Taverna Republicana' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Març 2020 18:21

Davant l’expansió del Covid19 i tenint en compte les noves mesures i recomanacions anunciades per les diferents administracions, l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) ha ajornat el concert 'Taverna Republicana' que estava previst per al pròxim dissabte 21 de març, a la Capsa de Música, així com altres activitats programades per als dies següents.

El concert “Taverna Republicana” formava part de les activitats programades dins la commemoració dels 81 anys de la fi de la Guerra Civil espanyola a Tarragona, coordinades per l’Arxiu Municipal, i comptava amb la participació de vuit formacions locals. L’aMt té la intenció de poder reprogramar aquest concert més endavant, un cop s’hagi superat la crisi sanitària.

Igualment s’han suspès la festa de celebració dels 'Curts de Llet', de l’IES Pere Martell, prevista per al dia 26 de març, així com el concert dels cantants algueresos Claudia Crabuzza i Pietro Ledda, que estava programat per al 2 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: