Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell suspèn els espectacles del Temporada durant 15 dies

D’aquesta manera, se suspèn tota la programació al TÀG, a l’Auditori Pau Casals i a l’Auditori del Tívoli

Imatge de l'escenari del TÀG, al Vendrell Imatge de l'escenari del TÀG, al Vendrell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Març 2020 10:48

Atenent les recomanacions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre l'activitat prevista al Teatre Àngel Guimerà, a l'Auditori Pau Casals, i a l'Auditori del Tívoli, durant un període de 15 dies.

A totes aquelles persones que tinguin entrades pels espectacles programats durant aquests dies, se'ls farà la devolució corresponent. En les entrades comprades on-line, la devolució serà automàtica, i en cas d'haver-les comprat a Cultura, cal adreçar-se al mateix equipament.

Per més informació, els interessats poden dirigir-se a la regidoria de Cultura, de 9h a 14h, i al telèfon 977665684. També es pot fer a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En funció de l’evolució de la situació i les noves directrius dels òrgans competents , la informació s'anirà actualitzant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: