Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Se suspèn 'La dona del 600' i la resta d'activitats de Valls

La comèdia protagonitzada per Mercè Sampietro està afectada per una de les mesures de l'Ajuntament de Valls per contenir el coronavirus

Imatge promocional de 'La dona del 600', de Pere Riera, un dels actes suspesos com a mesura cautelar davant el coronavirus Imatge promocional de 'La dona del 600', de Pere Riera, un dels actes suspesos com a mesura cautelar davant el coronavirus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 12 Març 2020 08:20

'La dona del 600', la comèdia que s'havia de representar el dissabte 14 de març al Centre Cultural de Valls, ha estat suspesa, d'acord amb les mesures preventives aplicades per l'Ajuntament de Valls per contenir el coronavirus. Després de la reunió celebrada aquest matí de la comissió municipal de seguiment interdepartamental, d’acord amb les mesures adoptades per la Generalitat i atenent també l’evolució dels fets en els últims dies, l'Ajuntament ha acordat la suspensió de les activitats considerades no essencials que tinguin lloc en instal·lacions i equipaments municipals, a partir de demà, i durant un període de 15 dies, entre el 13 i el 27 de març inclosos.

Durant aquest període, romandran tancats al públic i se suspendran totes les activitats, tan municipals com les que siguin organitzades per entitats o agents privats, que tinguin lloc a: Biblioteca Carles Cardó i Centre Cívic de Valls, Escola Municipal de Música Robert Gerhard, Museu de Valls, Llar del Jubilat, Teatres de Valls (Teatre Principal i Centre Cultural Municipal).Avui mateix l’Ajuntament comunicarà els detalls de les afectacions en la programació cultural.També es tacaran el Centre Esportiu Municipal el Fornàs, Centre Esportiu Municipal el Vilar, la Sala Kursaal i l'Edifici de Sant Roc.

De la mateixa manera, la comissió de seguiment ha suspès tots els actes programats o concertats amb públic que organitzi qualsevol departament de l’Ajuntament o organisme autònom i la suspensió temporal d’activitats afecta també als mercats setmanals de la roba i de la verdura.

D'altra banda, es manté el servei municipal de l’autobús urbà. En aquest sentit, s’ha acordat intensificar la neteja i desinfecció dels vehicles i alhora es garantirà la distància de seguretat entre passatgers.

En relació a l’activitat interna de l’Ajuntament, s’aplicaran les mesures amb caràcter preventiu que recomanen les autoritats sanitàries, entre elles garantir la distància de seguretat mínima entre persones en tots els punts d’atenció al públic. En les properes hores es reunirà el Comité de Seguretat i Salut de l’Ajuntament que podria acordar l’adopció de mesures addicionals.

En matèria educativa, es tancaran a partir d'aquest divendres els centres educatius i les llars d'infants municipals. De la mateixa manera, se suspèn tota l'activitat formativa i ocupacional que es realitza a Vallsgenera, a la Casa de la Caritat.

Finalment, l'Ajuntament de Valls demana a la població que, amb caràcter general i en la mesura del possible, "es disminueixi l’activitat social i la mobilitat al que sigui imprescindible i que se segueixin canals informatius oficials".

 

Per últim, informar que el Pius Hospital de Valls manté l’activitat amb normalitat, aplicant des de principis de l’episodi els protocols del departament de Salut. De la mateixa manera, les residències Alt Camp i Monserrat Cuadrada segueixen també des de fa dies les instruccions de restricció de visites als residents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: