Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dàmaris Gelabert portarà la seva felicitat al Teatre Auditori del Morell

La reconeguda artista, molt dirigida al públic familiar, presentarà aquest diumenge,a les 12h, 'Sóc Feliç'

Dàmaris Gelabert presenta l’espectacle 'Sóc Feliç', en què es barregen la música i el circ amb una gran participació del públic Dàmaris Gelabert presenta l’espectacle 'Sóc Feliç', en què es barregen la música i el circ amb una gran participació del públic CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Març 2020 12:12

Diumenge serà un d’aquells dies que els més petits de casa recordaran durant força temps, i és que aterra al municipi una de les artistes més reconegudes pels infants: Dàmaris Gelabert. Així, el Teatre Auditori del Morell acollirà l’espectacle 'Sóc Feliç', en què es barregen la música i el circ amb una gran participació del públic des del primer moment. Una funció que s’emmarca en la programació teatral hivern-primavera, que aquest 2020 celebra el seu desè aniversari.

Sinopsi

Per què és tan feliç la Caterina? Quins són els secrets de la seva felicitat? Potser... viure a prop de la natura? Gaudir dels petits regals de cada moment? Tenir la música sempre present? 'Sóc Feliç' és una nova proposta de la companyia de la Dàmaris Gelabert, un concert-espectacle participatiu creat per a públic familiar.

La cita és aquest diumenge 8 de març, a les 12h, i l’espectacle està recomanat per a tots els públics. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12e.

Aquells que vulguin aconseguir dues invitacions poden provar sort a la pàgina de Facebook de Ràdio Morell, que sorteja entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre-Auditori.

La temporada teatral s’allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. I, com sempre, el punt final el posarà el 'PrimaverArt', la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: