Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’humor i l’optimisme arriben al TÀG del Vendrell amb ‘Calma!’, de Guillem Albà

Es podrà veure aquest dissabte 7 de març, a les 20:30 h / El director i actor explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i alhora tan quotidià: la pressa

L'obra 'Calma!', de Guillem Albà, arriba al TÀG del Vendrell aquest cap de setmana L'obra 'Calma!', de Guillem Albà, arriba al TÀG del Vendrell aquest cap de setmana CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 Març 2020 11:57

‘Calma!’, del director i actor Guillem Albà, porta l’humor i l’optimisme al Teatre Àngel Guimera (TÀG) del Vendrell, aquest dissabte 7 de març, a les 20:30h. Aquesta obra mostra l’esperit d’Albà en estat pur. El seu clown salvatge hi és present, la seva poètica no hi falta, i el seu missatge optimista i vital esdevé, finalment, catàrtic.

L'obra porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música, farà que l’espectador es qüestioni el dia a dia i el propi viatge vital. Aquesta obra és el sisè treball de creació del vilanoví Guillem Albà. Un espectacle total, de teatre de creació, que recull el color més poètic i visual de Pluja i Trau, i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta.

Les entrades tenen un preu de 17 euros, i 13 euros pels socis, i es poden comprar a través d’aquest web, o bé a la regidoria de Cultura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: